Automatische schuifpoorten

Automatische schuifpoorten

 

Lamatec is dé specialist op het gebied van automatische schuifpoorten. Een schuifpoort bepaalt het uitzicht van uw huis en biedt veiligheid en geborgenheid. Lamatec biedt u kwalitatief hoogwaardige automatische schuifpoorten in diverse modellen. Onze expertise vormt de basis voor een draaipoort of schuifpoort in uw stijl.

Onze oplossingen

LS 2000

Aandrijfgeheel voor particulier en industrieel gebruik. In de industrie wordt op grote schaal gebruik gemaakt van schuifhekkens, omdat deze nooit tegen een verkeersstroom ingaan en beter afsluiten dan een slagboom. Elk handbediend schuifhek kan door ons voorzien worden van een professioneel automatische opener type LS 2000. Met zijn doordachte besturing laat die een erg snelle en volkomen veilige beweging toe, met een extra positionering bovendien, dit dankzij de separate eindeloop schakelaars. De motor is in elke hekkleur verkrijgbaar. Bij stroompanne kan de installatie zeer snel en eenvoudig ont­grendeld worden, deze ontgrendeling is beschermd door een met cylinderslot vergrendelde deur.

LS 3000

Aandrijfgeheel voor zwaar industrieel gebruik. In de industrie wordt op grote schaal gebruik gemaakt van schuif­hekkens, omdat deze nooit tegen een verkeersstroom ingaan en beter afsluiten dan een slagboom. Elk handbediend schuifhek kan door ons voorzien worden van een professioneel automatische opener type LS 3000. Met zijn door­dachte besturing laat die een erg snelle en volkomen veilige bewe­ging toe, met een exade positionering. De motor is in hekkleur verkrijgbaar. Bij stroompanne kan de installatie zeer snel en eenvoudig ont­grendeld worden, deze ontgrendeling is beschermd door een met cylinderslot vergrendelde deur.