Over ons

Welkom bij Lamatec

Over ons

 

Lamatec is een dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1992 gespecialiseerd is in automatische deuren, poorten en speciale constructies op maat. Dankzij de enorme inzet en het groot enthousiasme van de medewerkers, beschikt het reeds over een ruim eigen productengamma op het gebied van toegangsautomatisatie, waarvan reeds enkele duizenden klanten in Europa volop gebruik maken.

Lamatec ontwerpt en vervaardigd alle installaties zelf, gebruikmakend van de meest moderne Zwitserse spitstechnologie. De deuren worden in de Benelux ook steeds geplaatst door eigen monteurs, die deze materie uitstekend beheersen. Dit resulteert in een zeer snelle uitvoeringstermijn en een vlot verloop van het project, alsook een prima na-service 7d/7d.produceert aandrijfsystemen en complete systemen.

Lamatec heeft voor de meeste gebruikssituaties een pasklare oplossing in haar gamma. Voor specifieke toepassingen ontwikkelen wij aandrijfsystemen op maat in overleg met de opdrachtgeven. Hierbij steunen wij op een ruime ervaring en een grondige kennis van alle automatiseringstechnieken.

Lamatec komt ter plaatse met perfect uitgeruste service-wagens om een snelle, efficiënte en verzorgde montage of herstelling uit te voeren.

+30

JAAR ERVARING IN DE SECTOR

Onze diensten

 
 

Deuren

Van schuifdeuren tot automatische draaideuren

Lees verder
 
 

Poorten

Draaipoorten, garagepoorten, schuifpoorten,...

Lees verder
 
 

Maatwerk

Maatwerk oplossingen, onze specialiteit! 

Lees verder
 
Verdere vragen over Lamatec?

Neem volledig vrijblijvend
contact met ons op