Automatische draaipoorten

Automatische draaipoorten

 

Lamatec is dé specialist op het gebied van automatische draaipoorten. Een draaipoorten bepaalt het uitzicht van uw huis en biedt veiligheid en geborgenheid. Lamatec biedt u kwalitatief hoogwaardige automatische draaipoorten in diverse modellen. Onze expertise vormt de basis voor een draaipoort of schuifpoort in uw stijl.

Onze oplossingen

LK 2.5 fast LK 3.5 slow

Een betrouwbare elektro-mechanische aandrijver voor sierpoorten. De tijdloze vormgeving past bij elke bouwstijl. Aandrijving voor sierpoorten aan stenen en ijzeren palen. Deze motoren worden op een betonsokkel achter de poortpalen bevestigd. Alle onderdelen zijn in alu en inox.

De reductie is van uitstekende kwaliteit, brons op staal, draaiend in een verversbaar oliebad. Dank zij een goeduitgedacht principe bekomt men een zachte sinu­soïdale en geruisloze beweging van het hek. De onomkeerbare motoren en een doordacht knikarmsysteem vergrendelen uw hek perfect in gesloten toestand. Bij eventuele stroomonderbreking kan uw hek ontgrendelen met een sleutel.

LP 2.5

Een betrouwbare eledro-mechanische aandrijver voor sierpoorten. De tijdloze vormgeving post bij elke bouwstijl. Aandrijving voor sierpoorten aan ijzeren palen voor particulier gebruik. Deze motoren worden aan de palen bevestigd d.m.v. berekende precisie­paHen, teneinde een maximale kracht-snelheidsverhouding te bekomen afhankelijk van lengte en gewicht van de vleugels. Alle onderdelen zijn in alu en inox.

De reductie is van uitstekende kwaliteit, brons op staal, draaiend in een oliebad. Dankzij een goed uitgedacht principe bekomt men een zachte sinusoïdale en geruisloze beweging van het hek. De onomkeerbare motoren vergren­delen uw hek in open en gesloten toestand. Bij eventuele stroomonderbreking kan uw hek d.m.v. een gepersonaliseer­de sleutel ontgrendelen.

LO 2.5 fast  LO 3.5 slow

Aandrijfgeheel voor particuliere draaihekken tot 3.5m per vleugel. Bij deze vorm van automatiseren worden de motoren onder de vleugel ingebouwd, onzichtbaar in de oprit.

Het geruisloos, onderhoudsarm en zeer betrouwbaar systeem is perfect tegen grondwater bestand. Het deksel van de kasten zijn in RAL naar keuze. De reductie is van uitstekende kwaliteit, brons op staal, draaiend in een oliebad. Dankzij een goed uitgedacht principe bekomt men een zachte sinusoïdale en geruisloze beweging van het hek. De onomkeerbare motoren vergren­delen uw hek in open en gesloten toestand. Bij eventuele stroomonderbreking kan uw hek d.m.v. een gepersonaliseer­de sleutel ontgrendelen.

LK 5.0

Aandrijving voor grote en/of industriële zwaaipoorten. Deze motoren worden gemonteerd op een betonsokkel. De vleugels worden aangedreven door gelede armen, regelbaar en met gelagerde scharnieren. Het chassis is volledig warmbad verzinkt, de afdekkap is volledig uit alu, geplastificeerd in RAL-kleur. Alle precisie onderdelen zijn elektrolytisch verzinkt.

De elektronische besturingskast en eventuele toebehoren worden gemonteerd in de speciaal daarvoor voorziene motorbehuizingen dewelke 100% knaagdiervrij is. Bij eventuele stroomonderbreking kan uw hek d.m.v. een gepersonaliseer­de sleutel ontgrendelen.