Contactloze doorgangen

Contactloze doorgangen

 

Contactloze doorgangen leveren een grote bijdrage aan hygiënische omstandigheden. Dit kan de verspreiding van ziektekiemen door contact met deurkrukken helpen voorkomen.

Een groot aantal bacteriën en virussen, waarvan vele schadelijk zijn, worden overgedragen door contact met oppervlakken, met name deurklinken. CleanSwitch maakt contactloos en dus hygiënisch openen van deuren met gedefinieerde gebaren mogelijk binnen een bereik van 10 tot 50 centimeter. Met zijn aantrekkelijke ontwerp en gekleurde LED-feedback is de CleanSwitch een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke toevoeging waar hij ook wordt gebruikt.

Hygiënisch en contactloos

 

Het contactloos openen van deuren voldoet aan de hoogste hygiënenormen. Vooral in ziekenhuizen is dit van levensbelang. Door het gebruik van deurklinken kunnen ziekten zeer snel worden overgedragen. Automatische Lamatec-deuren kunnen de toegang 'bacterievrij' maken.

Sensorsystemen

 

De deuropening wordt meestal veroorzaakt door een bewegingsdetector die de bewegingen van voorbijgangers opvangt. Het combinatieapparaat beschermt zowel mensen als objecten in het deurgebied.

Contactloos. Hygiënisch. Comfortabel.

 

Dankzij het brede assortiment Lamatec-producten kunnen geautomatiseerde oplossingen in elk deurconcept worden geïntegreerd.